Бременната Лара Тръмп тръгна по пижама из Ню Йорк (И втрещи всички)

Гласувайте за статията

Лара Тръмп втрещи с модни изцепки, не могат да повярват, че е тя

Бременната Лара Тръмп втрещи с модни изцепки. Съпругата на Ерик Тръмп бе заснета с панталон, който подозрително приличаше на пижама, докато обикаля из центъра на Ню Йорк.

Наследникът на президента, миналия месец обяви състоянието на съпругата си по време на митинг. Той използва ситуацията, за да покаже жена си и да обяви, че най-новия президентски внук скоро ще види бял свят.

Лара, която немалко прилича на Иванка Тръмп, обаче далеч не е толкова елегантна като нея. Въпреки че дъщерята на президента успя да изнесе бременна президентската кампания на баща си, на своите рамене, тя винаги показваше безупречен стил.

От друга страна, кратката разходка на Лара по магазините във вид, който беше доста небрежен. С черен потник и шарени шалвари, като пижама, бъдещата майка бе доста далеч от класата, която показа на митинга.

Както е известно, двойката очаква първо дете — момченце. Въпреки това Лара е активна изключително много. Само пет седмици преди термина, тя продължава да тренира все така упорито. И не се отказва от възможността да продължи своите тренировки и след това.

„Много съм щастлива от това, че двете ми посестрими също бяха до мен в тези моменти. За мен е голяма радост, че карам толкова лека бременност“, казва тя по повод на етървите си Ванеса и Иванка. „И двете постоянно ми помагат и ме подкрепят. Освен това бебето е добре и ще се роди само след пет седмици“, разкри още тя.

От друга страна обаче, независимо дали се разхожда по пижама или не из центъра на Ню Йорк, Лара Тръмп е под охрана. 7 тайни агенти пазят президентската снаха и бдят непрестанно над бъдещата майка.

Която пък приема стоически целия този панаир, тъй като на първо място мисли за бебето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар