Бременната Кейт Мидълтън понесе нов удар: Родителите й са пред развод

Гласувайте за статията

Бременната Кейт Мидълтън не само кара тежки месеци, но трябва да преглътне развода на родителите си

Бременната Кейт Мидълтън получава удар след удар. Дни след като принцесата легна на легло, заради критичните първи седмици от бременността си, тя се оказа в още по-лоша ситуация — трябва да приеме развода на родителите си.

Карол и Майкъл Мидълтън от няколко месеца са разделени, а покрай влошената бременност на Кейт съвсем са охладнели. И според последните слухове, двамата са пред развод, който ще бъде доста труден, тъй като делят състояние от 42 000 000 лири стерлинги.

„Още от 2011 нещата се напрегнаха. Майкъл не обича да е под прожекторите, но Карол видя светлини и се забрави. Двамата са много привързани един към друг, но децата и разстоянието ги разделят все по-често“, разкриват техни приближени.

Така например, докато Кейт живееше в Анмър хол, Карол играеше ролята на икономка, бавачка и придворна на дъщеря си. Майкъл обаче нямаше никакво намерение да си седи в провинцията и настоя, че е редно младите да се оправят сами.

С огромна неохота Карол се раздели с внуците си и се върна в Лондон, но третата бременност на Кейт наложи отново да се върне в дома й. За Майкъл Мидълтън това се оказа последната капка и се говори, че той е поискал развод.

„На него му омръзна. Той постоянно е на втори план, а освен това не се чувства удобно да живее на гърба на Кейт и Уилям. Има и фирма за управление, която създадоха с Карол заедно.“, разкриват от обкръжението на двойката.

Бащата на Кейт многократно припомнял, че принцесата има армия от служители, които са напълно способни да й помагат в грижите за децата. Карол обаче не искала и да чуе.

Ако новината за развода се потвърди, тя ще разстрои силно и трите им деца — Пипа, Кейт и Джеймс. Херцогинята и сестра й в момента са и бременни. И раздялата на родителите им, несъмнено ще е голям удар и за двете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар