Брад Пит зашлеви Анджелина: Тя е пълна лъжкиня! (Вижте как я нареди)

Брад Пит зашлеви Анджелина: Тя е пълна лъжкиня! (Вижте как я нареди)
5 (100%) 2 votes

Брад Пит зашлеви тежка плесница на Анджелина по повод на децата им

Само преди ден Анджелина Джоли се оплака, че съпругът й Брад Пит не плаща никаква издръжка за децата им. Красавицата заяви, че на база на липсващите средства, настоява разводът да бъде ускорен и следователно бракът разтрогнат преди края на годината. За огромно съжаление на актрисата, бившият й съпруг свали маската на добро момче и я направи на нищо. Брад буквално я съсипа с разкритията си, а от екипа му се канят да направя още нелицеприятни разкрития за звездата.

Не на последно място, заради мръсните игри, които тя поде срещу него.

Както е известно, Анджелина се оплака, че Брад не плаща редовно издръжка на децата им и в действителност е лош баща. Затова тя поиска и пълно попечителство над наследниците им. Както и ускорена процедура по развода. Пит от своя страна е твърдо решен да не даде развод на съпругата си. И бави разтрогването на брака до такава степен, че вече две години не й позволява да сложи край на брака им.

Актьорът заяви, че не само е платил над 1,3 милиона долара за издръжка и други разходи за нуждите на децата им, но освен това е заел и цели 8 милиона долара на самата Анджелина. За да може да си купи къща. Актьорът доста явно намекна, че състоянието им от близо четвърт милиард е замразено. И жена му фактически живее от неговите средства. Докато в същото време прави опити да го съсипе.

Брад Пит закопа Анджелина сн . Wikipedia

Брад Пит закопа Анджелина сн . Wikipedia

Разкритията на Брад бяха посрещнати с мълчание от екипа на Джоли. Но се говори, че адвокатите на актрисата вече планират нов удар. Преди дни обаче самата тя се оказа в неловко положение, след като бившата й юристка я напусна, с думите, че около нея всичко е отровено от омраза.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар