Брадърът Деян Топалски в ареста за сводничество (ММА боецът въртял бардак – Скандални разкрития)

Гласувайте за статията

Деян Топалски лежи в ареста, брадърът търгувал с женска плът

Деян Топалски, който е бивш участник в шоуто БИГ Брадър и е един от най-известните нашенски ММА бойци е закопчан в ареста. Брадърът е обвинен за това, че въртял бардак в столично заведение и го чака присъда за сводничество.

Белезниците щракнали на мускулестите му ръце на 23 ноември, но до днес от съда и прокуратурата ни вест, ни кост. По данни на прокурорите Топалски участвал в банда за сводничество. Чиято дейност се развивала в столичен бар. Който се намирал на 19 етаж в луксозен хотел, но бил затворен скоро.

Снимка: Инстаграм

Момичетата, които се чекнели пред посетителите заработвали и чрез секс услуги. След всеки сеанс жриците на любовта отчитали заработените пари на барманите. А те ги събирали и предавали на Деян Топалски. Боецът се появявал два пъти на месец, за да прибере целия оборот.

Незаконния бардак се намирал в помещение наето от Топалски. Той бил собственик на фирмата, която го стопанисвала.

Според прокуратурата има свидетелски показания, които го уличават. По разследването били използвани СРС-та, но все още липсват в делото защото не били свалени на хартия. Говори се, че четири от труженичките разпознали Деян по време на следствените действия. На разпит са били 18 човека, от които 7 пред съдия.

Топалски не се признава за виновен и е категоричен, че не е замесен в престъплението. Сега очаква делото да иде в съда и да бъде оневинен, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар