Бионсе в топ форма след раждането (Вижте как се забавлява без близнаците)

Гласувайте за статията

Два месеца след като стана майка на близнаци, Бионсе не спира дa получава комплименти.

Докато беше бременна, Бионсе бе наддала доста килограми. И разбираемо, все пак бебетата бяха две, а не едно. И без това пищната певица бе критикувана, че коригира снимките си в социалните мрежи, а на живо прилича на бъчва. Но, как да й се сърдиш!

А и последните кадри показват, че Бионсе е върнала предишните си апетитни форми, сбогувайки се с излишното по тялото си. Разбира се, няма да я видим като поредната фиданка, а и надали някой иска това от нея. Но съпругата на Джей Зи демонстрира коремче и бедра, каквито бяхме свикнали да виждаме преди втората й бременност.

Благодарение на шестте бавачки, които бдят неотлъчно над децата й, Бионсе може да си позволи да се позабавлява. Тя събра милиони лайкове на фото, на което се вижда, че кара ролкови кънки. Очевидното детското в нея отново е проговорило, откакто две бебетата плачат в дома й!

Певицата не пропусна да покаже и щедро деколте, което разтуптя сърцата на феновете й по целия свят. Но, един кадър й навлече солидна доза негативизъм. На него Бионсе позира с чаша аперитив, който видимо й се услажда. Разбира се, веднага се намериха хора да я разкритикуват как така си позволява да пие, докато кърми.

Бионсе изгледа по-добре от всякога

Бионсе изгледа по-добре от всякога

А как са решили, че поп-дивата кърми близнаците си, само те си знаят! Самият факт, че им е наела шест бавачки, е достатъчно красноречив каква част от грижите за тях падат върху нейните плещи и тези на Джей Зи. Както се казва, те само им се радват, пък друг нека си ги гледа! Но това е Бионсе и тя може да си го позволи, напук на всички критики.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар