Ето къде Бербатов изневерявал с Черната Златка

Гласувайте за статията

Тук, в семейния апартамент на Димитър Бербатов, Черната Златка му мачкала чаршафите цяло лято

Димитър Бербатов и Черната Златка

Тук Димитър Бербатов и Черната Златка правили джиджи-биджи

Димитър Бербатов и Черната Златка прекарали цяло лято в семейния му апартамент в Слънчев бряг. Това твърдят близки на Златка Димитрова, потвърждавайки слуховете, че футболистът и плеймейтката са любовници.

Според „Уикенд”, цитиран от HotArena.net, докато Елена гледала детето на Берба в София, той се въргалял в чаршафите със Златка Блек цяло лято в Слънчев бряг.

Kliuki.net проучи къде се намира имотът на Бербатов в курортния комплекс. Още преди година футболистът си купи два апартамента в луксозния хотел „Маджестик”. Там заедно с Елена и малката Деа няколко пъти ходиха на почивка, но после бързо експедира жена си в столицата. Мястото й бе заета бързо от Златка Димитрова.

Според запознати плеймейтката и Берба не криели отношенията си и често били засичани по купони. По късна доба двамата винаги си тръгвали заедно.

Оказва се, че именно Златка Блек се погрижила да се разчуе за секс аферата, за да си подсигури мястото. Слухът стигнал до ушите на Елена и жената на Берба избесняла. Тя и друг път е преглъщала изневерите му, но репутацията на Златка на елитна компаньонка не могла да преглътне.

Двете със свекърва й се съюзили и вразумили Бербатов, който скоро зарязал Димитрова. Не я оставил с празни ръце обаче – дарил я с бижу за 8 бона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар