БГ джендърът Филип-Анджелина засенчи Джулиана Гани с визия (Вижте трансформацията му – Нови снимки)

БГ джендърът Филип-Анджелина засенчи Джулиана Гани с визия (Вижте трансформацията му – Нови снимки)
5 (100%) 1 vote

Филип-Анджелина, най-известният БГ джендър, е едва на 19, а вече е копие на Николета Лозанова

Филип-Анджелина наля 1500 кубика силикон в гърдите си

Филип-Анджелина, най-известният БГ джендър, засенчи Джулиана Гани с новата си визия. Филип Димитров, какво е истинското му име, е едва на 19, а вече слага в джоб силиконките. А някои дори го определят като двойник на Николета Лозанова.

Роденият в Кюстендил момък се подложил на серия пластични операции за смяна на пола. И резултатът е изумителен.

Според запознати, младежът има по около 700 кубика силикон във всяка гърда, като общото количество е близо 1500 кубика, или най-малко 3 килограма. Което го прави най-големи рекордьор със силиконов бюст — поне 2000 кубика.

С новата си придобивка джендърът става напълно завършена жена. Само преди година Филип — Анджелина се подложи на многопластов цикъл от 3 операции за смяна на пола.
За възстановяването са били нужни 4 месеца, но според джендъра болката си струвала и вече се чувства истинско момиче.

БГ джендър Филип-Анджела

Снимки: Фейсбук

„Не ме болеше, чувството е такова, както майка докато ражда. Усещаш болката, сякаш от теб излиза ново тяло”, откровен е Филип — Анджелина.

Мечтата на младежа да стане жена се проявява в ранните му младежки години. Той събира куп приятелки на сестра си и от тях започва да придобива женски привички и маниери, както и различен начин на мислене.

Имал всичко, липсвало му само да се превърне в момиче.

За това помагат и чертите на лицето му. Често пъти е сравняван с Николета Лозанова, а приликата е наистина фамозна, пише „България днес”.

В родния му град пък отдавна са запознати с двойствената му природа, която не прави на никого впечатление. Филип — Анджелина пък не спира да демонстрира променения си вид в социалните мрежи.

И редовно публикува снимки, които са напълно лишени от всякаква цензура и не оставят много на фантазията, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар