Антония Петрова след раздялата с новия си: Щастлива съм!

Антония Петрова след раздялата с новия си: Щастлива съм!
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова твърди, че е щастлива след като се раздели с любовника си

Антония Петрова отказа да коментира раздялата с младото си гадже

Антония Петрова твърди, че е щастлива след раздялата с любовника си. Пред Папараци миската отказа да коментира края на връзката с младото си гадже и лаконично заяви, че единственото, което може да каже е, че е много щастлива жена.

Както знаете, блондинката се разведе със съпруга си Александър Бередин заради мистериозен роден бизнесмен, доста по-млад от руснака. Именно пак в Папараци преди около година тя потвърди връзката си с него и заяви, че никога не се е чувствала по-обичана и по-щастлива. През цялата им връзка тя не спираше да се хвали с благосъстоянието на любимия си и редовно си пускаше снимки от тузарския му апартамент с огромна тераса и лично джакузи.

Антония ПетроваОт няколко седмици обаче се говори, че отношенията им са приключили, а причината са твърде големите капризи на Петрова. Както и нейно кръшкане докато гаджето й е бил в командировка по бизнес дела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Антония Петрова след раздялата с новия си: Щастлива съм!”

 1. Мая от Рая

  апр. 30. 2018

  Тя казваше, че е много щастлива и когато я пребиваше руснака. Даже на всички ни пожелаваше, да сме щастливи колкото нея.

  Reply to this comment
 2. Росица

  май 18. 2018

  Явно не е добре жената, щом при всички обстоятелства все е щастлива. Бият я- щастлива, Гонят я-щастлива. Щом е постоянно щастлива, да се спре вкъщи, да роди деца и да работи от 9 до 5.

  Reply to this comment

Добавете коментар