Антония Петрова празнува РД на колело в Гърция (Снимки)

Гласувайте за статията

Антония Петрова напълно забрави за лукса след раздялата си с Бередин

Антония Петрова кара колело в южната ни съседка навръх рождения си ден

Антония Петрова празнува рожден ден на колело в Гърция. Миската е преобърнала живота си на 180 градуса след като се раздели с богаташа Александър Бередин. И вместо по луксозни пътешествия, вече се наслаждава на разходки сред природата.

Именно така Петрова посрещна и личния си празник. Мис България се похвали с нов велосипед, като тя върти в момента педалите в Гърция. Блондинката е в южната ни съседка на ваканция, като преди няколко дни там празнува и рождения си ден.

Тя обаче категорично отказва да разкрие в чия компания разпуска край морето.

„Тайна или явна, скрита или прикрита, имам ли или нямам мъж до себе си или пък кой е той, ако го има, си е лично моя работа и не смятам да давам обяснение на когото и да било по темата! Най-важното е че съм много щастлива!“, обяви Антония, предават от hotnews.bg.

Антония ПетроваКакто знаете, преди няколко месеца миската изненадващо обяви, че е подала молба за развод, тъй като не е щастлива в брака си с руския богаташ. Тя дори пусна няколко снимки, на които се вижда, че се радва на компанията на млад мъж, който беше нарочен за неин любовник.

До момента обаче Антония категорично отказва да разкрие каква е истината за отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар