Анджелина Джоли сияе след обвиненията срещу Харви Уайнстийн (Няма търпение да го осъдят)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли сияе след обвиненията срещу Харви Уайнстийн, показа се за първи път след скандала

Анджелина Джоли е видимо доволна от обвиненията срещу Харви Уайнстийн. Актрисата се появи на премиерата на новия си филм щастлива и с усмивка до ушите. Това е първата й поява, след като се включи сред обвинителите на продуцента. Брюнетката изглеждаше сияеща и много доволна от факта, че престъпника си е получил заслуженото.

„Имах изключително неприятен опит с мистър Уайнстийн преди години. Никога повече не повторих работата си него, а съм препоръчвала и на други да не го правят“, заяви актрисата. Дни по-късно и други звезди се включиха, а колежката й Дженифър Лоурънс призна, че е била принуждавана да прави доста неприятни неща заради роли. Въпреки че така и не рискува да разкаже повече по темата.

Гуинет Полтроу, Кейт Бекинсейл, както и много други звезди споделиха болезнен опит с продуцента. Джуди Денч обаче единствена призна, че е знаела за това, което той върши, но не е имала куража да го обвини.

Ден по-късно и актрисата Блейк Лавли се включи във всеобщата шумотевица. „Нямам личен злополучен опит с Харви Уайнстийн, но смятам, че трябва да бъдат взети мерки. Аз преживях подобно нещо с гримьор на един предишен филм. Веднъж се промъкнал в караваната ми и го видях да ме снима в неприлични пози, докато спя. Настояваше да правя неприлични неща и с червилото си. Оплаках се на продуцентите, но те не направиха нищо. Едва след като отнесох случая до адвоката ми, той уреди да го отстранят. Но нищо повече — дадоха му препоръчително писмо и го изпратиха да работи в друг проект“, споделя звездата.

Анджелина Джоли сияе след обвиненията срещу Уайнстийн

Анджелина Джоли сияе след обвиненията срещу Уайнстийн

Съдейки по случилото се с нея и колежките им, Блейк Лавли и Анджелина Джоли твърдо решиха да дадат гласност на тормоза в Холивуд. Говори се, че Анджелина влиза в официалния списък от свидетели. А щастливото й лице показва, че с удоволствие ще уличи продуцента за прегрешенията му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар