Анджелина Джоли губи децата, ако не виждат Брад? (Нови разкрития за семейните драми на двойката)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли може да загуби децата си, ако не им позволява да се виждат с Брад Пит

Анджелина Джоли губи децата, ако не им позволи да общуват с Брад Пит. Това постанови съдът в Лос Анджелис при последно разглеждане на семейния случай. Съдията преценил, че децата на Брад и Анджи не общуват достатъчно с баща си, заради което наредил на актрисата да предостави по-свободен достъп на бившия си съпруг.

Анджелина, освен това трябва да ги поверява на бившия си мъж, докато отсъства от страната, а също и да им разрешава да говорят с него, без тя да следи разговорите им. Звездата се задължава също така да поверява на мъжа си и информация за телефонните им номера, като отново няма право да контролира срещите и разговорите.

Ако Анжи наруши съдебното решение, правата върху децата веднага ще бъдат присъдени на Брад. Актьорът настоя за съвместно попечителство, но актрисата успя да се наложи за по-големи права върху тя. Въпреки това съдията е преценил, че те нямат „солидна и здрава“ връзка с баща си, заради което настоял за промени в графика.

Новината свари Анджелина доста неподготвена. Актрисата била убедена, че най-накрая се е освободила от връзките си с Брад, но се оказало, че те са по-силни от всякога. Актьорът има право да ги вижда, когато си поиска, стига да не спят и да прекарва по колкото време пожелае с тях.

Единствено най-големият син на двойката Мадокс има право на избор, кога и колко да общува с баща си. Всички останали остават с актьора. Брад ще се грижи за децата сам, без присъствието на социален работник. Дори и след като Анджи замине да представя новия си филм в Европа.

Анджелина Джоли губи децата, ако не виждат Брад. сн. Wikipedia

Анджелина Джоли губи децата, ако не виждат Брад. сн. Wikipedia

Съдът преценил, че децата са в пълна безопасност с Брад Пит. След като актьорът премина рехабилитационна програма и спря да пие, той доказа, че е готов да бъде баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар