Анджелина Джоли бърза с развода, вдига нова сватба (Вижте с кого)

Анджелина Джоли бърза с развода, вдига нова сватба (Вижте с кого)
2.5 (50%) 2 votes

Анджелина Джоли бърза с развода, вдига нова сватба

Анджелина Джоли бърза с развода. Актрисата вдига нова сватба, а щастливецът е не друг, а Джаред Лето. Двойката е заедно от няколко години, но както изглежда Анджи го е запленила и то сериозно.

От години се знае, че Анджелина има предпочитания към дългокосия актьор, но се смяташе, че са само приятели. Двойката обаче е на път да опровергае всички тези мнения, тъй като вече се шушука, че планират брак.

По тази причина Джоли предпочела да свърши с безкрайните съдебни битки и да се съгласи с исканията на Брад Пит за децата. Както е известно, Анджи държеше да има пълно попечителство върху наследниците си, но това така и не се случи. А причината бе, че Брад настояваше да получи половината права върху децата. В крайна сметка съдът прие исканията му, а Анджелина отстъпи.

Според слуховете причината за внезапното й отстъпление е фактът, че актрисата има сериозна връзка с Джаред Лето. Двамата са заедно от години, но едва след развода на звездата започнали да се сближават. Лето дори я представил на майка си, която много я харесала. Вече дори се говори за брак между двойката. Анджелина първа решила да търси утеха в ръцете на колегата си Джаред Лето.

„Преди няколко месеца Джаред се обърна към Анджелина за съвет за филм, върху който работи. Анджелина искаше да участва в него, затова започнаха да прекарват много време заедно. Първоначално беше просто приятелско общуване, но в един момент Анджи осъзна, че има силни чувства към него“, казва източникът.

Анджелина Джоли и Джаред Лето вдигат сватба? сн. Интернет

Анджелина Джоли и Джаред Лето вдигат сватба? сн. Интернет

Самият Лето не е коментирал факта, че Анджелина е влюбена в него, но двамата избягват да афишират отношенията си. Както изглежда двойката има сериозни планове, заради които актрисата прие исканията на Брад. А според слуховете, планират в най-скоро време и брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар