Амал Клуни и Джордж бягат с близнаците от Англия в Ню Йорк (Нанасят се в дом за $65млн)

Гласувайте за статията

Амал Клуни и Джордж напускат английския си замък, местят се в Ню Йорк в супер тузарски апартамент

От съображения за сигурност Амал Клуни и Джордж напускат английската провинция където се намира имението им. Родителите на близнаците скоро се сдобиха с чисто нов апартамент в новопостроена сграда в сърцето на мегаполиса Ню Йорк.

Бебетата са още малки и трудно се пътува с тях. Но 63-етажната сграда, в която се намира американския им дом е с голямо ниво на сигурност. Освен това е много близо до работата на Амал. Където адвокатката упражнява професията си по защита на човешките права. В миналото холивудския актьор е получавал заплахи за живота си. А работата на жена му като международен адвокат я прави лесна цел.

Джордж веднага наел бивши тайни агенти от службите да направят преценка на всичките му жилища. Оказало се, че манхатънския дом е най-защитен за семейството.

Жилището се намира на един от най-високите етажи и е разположено на площ от 315 кв.м. в стъклен небостъргач. Новодомците ще разполагат с 3 спални и 3 бани с тоалетни. И с всякакви екстри като 24 часово обслужване на живеещите, пълна охрана, библиотека, фитнес зала, басейн, център за разкрасяване и всякакви магазини.

На партера на небостъргача скоро ще отвори врати и ресторант за ценители с най-изискан вкус. Главен мастър шеф бил французина Жоел Робушон. Който е отличен с 24 звезди „Мишлен” в кариерата си, предават от електронната новинарска агенция 24chasa.bg.

Вижте снимки на мега тузарския апартамент, в който ще отглеждат новородените си деца Амал и Джордж Клуни.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Амал Клуни и Джордж бягат с близнаците от Англия в Ню Йорк (Нанасят се в дом за $65млн)”

  1. Stefi

    юли 14. 2017

    I kakva ,,sigurnost,, moze da imash v stuklen nebosturgach na 63 etaza ???

    Reply to this comment

Добавете коментар