Алма на Саня Армутлиева дебютира в Х Фактор наесен? (Тикат я да става звезда)

Гласувайте за статията

Алма на Саня Армутлиева показа заложби на певица, тикат я да става звезда

Алма на Саня Армутлиева може да дебютира в Х Фактор наесен. 15-годишната наследница на продуцентката показва забележителни данни като певица и е на път да превземе социалните мрежи.

Чаровната наследница на музикалната продуцентка е наследила таланта от родителите си очевидно. Самата Саня признава, че дъщеря й има глас и се справя страхотно. Но далеч не налита да я прави певица, а още по-малко звезда.

Алма Доудъл, като е по-известна наследничката на Саня, вече привлича вниманието на музикалните критици с таланта си. Госпожицата дори си пуска видеоклипове в социалните мрежи, на които се вижда колко е талантлива и колко добре се справя с пеенето.

Чаровницата има желание да се изяви като певица, но далеч не бърза да превърне идеята си във факт. Нещо повече — вместо това предпочита да се изявява като любител на екстремните спортове и в частност — каране на колело по планински терен.

Що се отнася до Саня, тя не крие нежеланието си, дъщеря й да застава отсега под прожекторите. Продуцентката има богат опит с млади звезди, които често се провалят заради неумение да се справят с напрежението и наивност. Още повече, че преди да стане продуцент, Армутлиева работеше като актриса. И много добре знае колко е труден пътят към успеха.

Все пак феновете се надяват Алма на Саня Армутлиева да направи дебюта си именно в Х Фактор, въпреки че точно майка й е част от журито там. Още повече, че до тогава ще има навършените години за певица. Младата тийнейджърка вече пуска авторски песни, които се радват на голям успех, пише HotArena.

Алма на Саня Армутлиева става звезда в Х Фактор?

Алма на Саня Армутлиева става звезда в Х Фактор?

Освен това е истинско копие на майка си – с гъсти черни къдрици и мелодичен глас. Ако притежава нейните хъс и амбиция, няма съмнение, че ще се превърне в истинска звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар