април 20, 2024

И Алисия цъфна в международен сайт!

https://kliuki.net/kliuki/i-alisiya-cafna-v-mezhdunaroden-sayt/136518 Kliuki.net
И Алисия цъфна в международен сайт!

Поп-фолк дивата също се появи в международен сайт!

За разлика от някои други „диви”, певицата вместо в еротичен се появи в престижен американски сайт, който разпространява европейска музика. Сайта се нарича: europopped.com.

Това е сайт за класация на музиката на европейски изпълнители.

В него американски почитатели са похвалили музиката на Алисия.

Става дума най-вече за хитът на певицата от миналата година „Двойно повече”, който продължава да жъне успех сред американските почитатели на европейската музика, макар, че там го наричат „Мен ли питаш”.

[caption id="attachment_8229" align="aligncenter" width="606"]алисия Алисия[/caption]

Последното видео предложено от Алисия там е „Близо до мен”.

Читателите на сайта били впечатлени от скъпите коли и красивата певица, а самата песен определяли като изключително интересна.

Освен за Алисия, похвални думи били изказани и за българските поп звезди. За тях там още не са чували, но авторите на сайта са твърдо решени да представят творчеството и на други наши изпълнители, за да отсеят тези на които трябвало да се обърне внимание.

Но, в едно са сигурни, меломаните трябвало да познават Алисия!

И затова тя държи класацията за момента!

В България пък, феновете на Алисия се радват на успеха й зад океана и споделят, че тя не е чалга певица и изобщо чалгата отдавна вече не се чувала по нашите земи.

Според тях ерата на чалгата си отишла с Хисарския поп, Мустафа Чаушев и Радо Шишарката.

Привържениците на поп-фолка признават, че вече на всички им е  дошло до гуша от гърди, вафли, букли, мигли и златотърсачки. Но те нямали нищо общо с чалгата.

А колкото до глупавите тесктове и грозния ритъм, доста от поп и рок изпълнителите също били типични представители, но незнайно защо никой не го отчитал. 

И не било обяснимо, защо само на поп-фолк изпълнителките се приписвали тези заслуги, като и от другите жанрове бъкало с какви ли не много по-арогантни и просташки текстове, свързани с насаждането на житейски ценности, които толерират дрогата и безразборният с”кс.

 Това пропаганда ли било или  някой си плащал за реклама?!