Алисия и Бирмата работят за бебе (Станоев тренира с Валерко-младши)

Гласувайте за статията

Алисия и Георги Станоев-Бирмата са готови за сериозна крачка в отношенията си.

Първата официална снимка на Алисия и нейния любим опроверга напълно слуховете, че двамата са се разделили. Те не просто са още заедно, а дори мислят да скрепят любовта си с него прекрасно. На този етап въпросът не е дали са заедно, а дали бебето ще изпревари сватбата.

Пречи за връзката им вече няма, след като и Преслава им даде своята благословия. Двете с Алисия демонстрираха близки приятелски отношения наскоро. Бащата на детето на певицата Валери Божинов пък е на другия край на света и е хлътнал до уши по сръбкинята Биляна Дол. Затова сега е времето на Ася да изживее своята голяма любов.

Двамата със Станоев доста успешно си играят на семейство. Синът на Алисия Валерко живее заедно с тях. Бирмата няма нищо против да влезе в ролята на негов баща и двамата доста се се сприятелили. Станоев го приема като свое дете и повече от успешно и усърдно тренира за момента, когато ще има наследник от своята плът и кръв.

А този момент май не е никак далеч. Майката на Бирмата Лидка Скалата вече дава мило и драго да гледа внуче. Тя хич не се притеснява от този факт, защото преспокойно може да спечели конкурса „Мисис Баба“. А и иска Станоев да се задоми с не коя да е, а точно с Алисия. Топлата връзка между двете е успяла да размекне сърцето на заклетия ерген Станоев и той все по-сериозно се замисля за семейство и деца, пише bgdnes.bg.

Алисия и Бирмата ще стават родители

Алисия и Бирмата ще стават родители

Певицата пък няма търпение да го дари с наследник и все му прави тънки намеци. В началото на месеца тя публикува картинка с многозначителното послание „Когато е втори април, а тя е все още бременна“. Думите й предизвикаха въпроси у феновете й дали няма да става майка за втори път. Дори и бебето все още да не е факт, съвсем скоро най-вероятно ще бъде, защото Алисия и Бирмата работят усилено по въпроса!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар